• Barcelona Oberta apropa el comerç a la mobilitat sostenible amb eCooltra | Barcelona Oberta

Barcelona Oberta apropa el comerç a la mobilitat sostenible amb eCooltra

sevenapp | 20 maig 2019

La Unió d’Eixos Comercials Turístics de Barcelona ha arribat a un acord amb l’empresa de lloguer de motos elèctriques per minuts eCooltra per fer una prova pilot als eixos de Rambla Catalunya i Diagonal.

 

Barcelona, a 20 de maig de 2019. – La Unió d’Eixos Comercials Turístics, Barcelona Oberta, i l’empresa referent en mobilitat sostenible eCooltra, han arribat a un acord per impulsar l’ús de motos elèctriques en el comerç de Barcelona i contribuir així a una millora de la sostenibilitat.

 

La col·laboració es materialitzarà en una prova pilot entre el 21 de maig i el 7 de juny a dos dels eixos comercials de Barcelona Oberta, Rambla Catalunya i Diagonal, i consistirà en el lliurament de crèdit eCooltra per als clients que facin una compra mínima en els establiments adherits.

 

La promoció es difondrà a través de mailing i xarxes socials, i està previst que en aqueta quinzena de durada de la promoció, s’aconsegueixi impulsar el comerç del centre de la ciutat entre els usuaris d’eCooltra.

 

eCooltra, amb seu central a Barcelona, proporciona un servei de lloguer de motos elèctriques per minuts a particulars a diverses ciutats europees i és un referent en mobilitat sostenible a la ciutat. L’usuari utilitza una aplicació de mòbil per localitzar i desbloquejar la moto més propera pel seu ús.

 

Fidel a la missió de Barcelona Oberta, de generar l’escenari comercial adient per aconseguir un equilibri entre les necessitats del comerç i la realitat que ens envolta, l’entitat té previst fer extensiu l’ús de la mobilitat elèctrica a la resta dels seus eixos comercials, així com donar suport a d’altres projectes de dinamització del comerç urbà.

 

Més sobre eCooltra

 

eCooltra, filial del Grup Cooltra, és el servei de motosharing líder a Europa. Llançada l’any 2016, la companyia està actualment present a Barcelona, Madrid, València, Lisboa, Milà i Roma, amb una flota de més de 5.000 motos elèctriques mogudes per energia totalment renovable. La plataforma compta amb més de 650.000 usuaris actius que es poden moure per les 6 ciutats on està present, simplement obrint l’app des del seu dispositiu Android o iOS.

Per a més informació, si us plau visiti: www.ecooltra.com

 

Més sobre Barcelona Oberta

Barcelona Oberta és la unió de 19 eixos comercials turístics que comparteixen una visió del paper econòmic i social del retail de proximitat, i representen el turisme de compres. Formen part de Barcelona Oberta:

Associació comerciants del carrer Pelai, Plaça Universitat i Rodalies

Federació d’associacions de Barna Centre

Associació Rambla Catalunya i Travessers

Associació Amics del Passeig de Gràcia

Associació Fundació El Molino FEM

Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i Plaça Catalunya

Associació Comerciants i empresaris Gaixample

Associació de comerciants Born Comerç

Agrupació de comerciants i industrials de Barceloneta – ACIB

Associació comerciants Gaudí Shopping

Associació de Comerciants Via Laietana

Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial

Associació de Comerciants l’Illa Diagonal

Eix Comercial Les Glòries

Associació Diagonal Barcelona

Associació de Comerciants FEM Raval

Barnaport

Associació Front Marítim Barceloneta

Eix Comercial Sagrada Família