• ALARMA EN EL SECTOR EMPRESARIAL DE BARCELONA PER LA CRONIFICACIÓ DE LES PROTESTES AL CARRER | Barcelona Oberta

ALARMA EN EL SECTOR EMPRESARIAL DE BARCELONA PER LA CRONIFICACIÓ DE LES PROTESTES AL CARRER

sevenapp | 4 novembre 2019

Les entitats alerten de l’impacte en la imatge, la reputació i la confiança de la ciutat de Barcelona i les derivades que pot tenir en el futur sobre l’economia i la societat de la capital catalana.

 

Barcelona, 4 de novembre.- Entitats empresarials de diversos àmbits econòmics de Barcelona volen fer palesa la seva preocupació per l’actual situació que es viu a la ciutat, amb la cronificació de protestes diàries als seus carrers.

 

Per aquestes entitats, aquesta situació malmet greument la imatge, la reputació i la confiança de la ciutat de Barcelona i creu que, en cas de no reconduir-se, aquesta circumstància comportarà una important afectació econòmica sobre les empreses de la capital catalana, amb les derivades negatives que aquest fet pot comportar en diversos aspectes, com ara l’àmbit laboral.

 

Així mateix, alerten de les afectacions sobre la pròpia societat, doncs consideren que suposarà un fre a l’arribada d’inversions i talent a la ciutat i, per tant, a la creació d’oportunitats de desenvolupament i dinamisme per aquesta.

 

En aquest sentit, el Gremi d’Hotels de Barcelona, el Gremi de Restauració de Barcelona, Comertia, Barcelona Oberta i Apartur reclamen a les administracions competents que mostrin una actitud i una voluntat decidida i ferma per tractar de tranquil·litzar aquesta situació als carrers, i que treballin per reconduir el debat al marc estrictament polític.

 

Tot plegat, un fet que hauria de servir per enviar un missatge clar de tranquil·litat i estabilitat a tots els nivells: local, nacional i internacional.