Tiempo de lectura: 2 minutos

Barcelona Oberta col·labora amb Loyapp per a impulsar l’economia local

• Barcelona Oberta ha iniciat un acord de col·laboració amb Loyapp per a ajudar a donar solucions de digitalització als establiments adherits als seus eixos comercials.

• Loyapp compta actualment amb negocis locals adherits a Barcelona i voltants que ja han digitalitzat el seu programa de fidelització i més de 600 clients actius gaudeixen dels seus avantatges.

Barcelona Oberta, la unió d’eixos comercials turístics de Barcelona, agrupa 21 eixos comercials que sumen més de 3000 establiments, ha signat un acord de col·laboració amb Loyapp, la start up que ajuda els establiments locals a conèixer millor als seus clients habituals a través d’un programa de fidelització a mesura i 100% digital. Nascuda a Barcelona, la missió de Loyapp és la d’incentivar la compra recurrent en els establiments del barri per a impulsar l’economia presencial de proximitat.

Loyapp substitueix les targetes i bons de fidelització en format paper per una versió digital en el mòbil:

• Evita haver d’imprimir targetes que s’acaben perdent o oblidant perquè els clients les portin sempre aconsegueixo

• Cada establiment té el seu perfil en el qual mostrar el seu programa de fidelització per a donar-li visibilitat i arribar a més clients en la zona

• En validar punts en la targeta digital, els clients s’identifiquen en el punt de venda permetent conèixer-los millor i prendre millors decisions

• Els clients reben notificacions i recordatoris per a incentivar que tornin de manera recurrent i seguir sempre connectats.

Per a conèixer més sobre aquest projecte de digitalització per a establiments comercials, es pot consultar la web https://loyapp.es, així com també contactar amb la seva fundadora Silvia a través de silvia@loyapp.es

Barcelona Oberta, fidel al seu compromís de contribuir a la professionalització del comerç dels eixos prevalgui, ha seleccionat a Loyapp perquè és una eina senzilla i fàcilment aplicable per als comerços, que els permet conèixer millor als seus clients, convertir-los en habituals i tenir visibilitat entre altres clients potencials.

Es pot descarregar aquí l’app i consultar tots els establiments adherits a la xarxa de consum de proximitat de Barcelona.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Associats

Patrocinadors