Tiempo de lectura: < 1 minuto

TRIBUNA

Aquest mes de setembre, a Barcelona Oberta hem reprès de forma intensa l’activitat per a donar impuls a tots aquells projectes que tenen a veure amb la recuperació del consum i la tornada de visitants al centre de Barcelona. Els projectes sobre els que estem treballant són la Mobilitat, les Superilles, la neteja i seguretat, la imatge de Barcelona, l’ampliació de l’aeroport i la posada en marxa del Marketplace de la ciutat, BCN Market, juntament amb els Bonus Consum. 

A la darrera assemblea de Barcelona Oberta celebrada el passat dimarts 28 de setembre, es van renovar els càrrecs de la Junta Directiva, on el nostre president, Gabriel Jené, va ser reelegit en el càrrec per majoria absoluta, ampliant a dos anys més el seu mandat, fins al 2023.

Tot l’equip de Barcelona Oberta reprenem aquesta tornada amb molta il·lusió i amb moltes ganes de recuperar les trobades presencials. Com sabeu, vam celebrar una primera reunió el passat dia 13 de setembre, amb la presentació de l’auditoria de comunicació interna i la nova web, i a partir d’aquesta trobada tan productiva, hem definit una sèrie d’accions que pensem que ens ajudaran a estar més cohesionats, a compartir més el nostre dia a dia per trobar sinergies, a créixer professionalment i sobretot, a recolzar millor als nostres eixos comercials. 

Gràcies a tots pel vostre compromís i confiança. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Associats

Patrocinadors