Et sumes?

Tenim el ferm propòsit de voler millorar l’activitat comercial de Barcelona i tenim clar que no ho podem fer sols. Si compartiu aquesta meta amb nosaltres, estarem encantats de conèixer el vostre projecte i buscar vies de col·laboració per a contribuir entre tots a fer de Barcelona, la millor ciutat per als seus ciutadans i visitants. 

Àrees d’interès: 

Ciutat

Ens importen els temes de ciutat. Mobilitat, Seguretat i neteja, Accessibilitat, Tecnologia, Cultura, Esport, Restauració, Nadal,… serien algunes de les temàtiques amb les quals hi tenim un vincle rellevant. 

Sostenibilitat

El present i futur passen per construir ciutats i societats sostenibles. Volem conèixer i col·laborar en projectes que tinguin com a visió la cura del planeta a mig i llarg termini. 

Innovació

Ens agraden els nous reptes i recolzem aquells projectes que suposen un valor afegit per al sector, en clau de millora i optimització de processos i recursos.  

Formació

L’aprenentatge continu i l’adaptació als nous temps és fonamental en una ciutat líder com Barcelona. Digitalització, idiomes, tecnologia, servei,… som vocació al client. 

A través de xarxes:

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.