VIII Summit

Barcelona més que mai

Com impacten els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona?

Data VIII Summit: dijous 26 d’octubre, de 9h a 13h.
Lloc: Antiga Fàbrica Damm – Sala Màquines

La celebració de grans esdeveniments a la capital catalana, com l’ISE, el Mobile World Congress, el Primavera Sound, així com esdeveniments de caràcter esportiu com la Copa Amèrica, la Fòrmula 1 o en el seu dia les Olimpíades del 92, sense oblidar el turisme de fires, congressos i convencions, tenen un impacte transversal en la ciutat de Barcelona.

En la 8ª edició del Summit Barcelona Oberta analitzarem el llegat d’aquestes grans celebracions per a la ciutat en els últims 40 anys, així com els reptes clau de present i futur, amb la voluntat de realçar la seva importància cabdal en el benestar de residents i visitants, en la construcció de la imatge de Barcelona i en la millora de la competitivitat de la ciutat dins la xarxa global de ciutats turístiques.

Ponents

Oriol Amat

Catedràtic de la UPF, vicepresident de la Xarxa Vives d’Universitats i economista

Christoph Tessmar

Director Barcelona Convention Bureau. Turisme de Barcelona

Alberto Guijarro Rey 

Codirector de Primavera Sound 

Josep Mateu

 President de Sport Cultura Barcelona i President del RACC

Jaume Dulsat

Portaveu de FOEG per la Ryder Cup

Aurora Catà

Vicepresidenta de America’s Cup Events Barcelona

Mike Blackman

 Director General d’ISE

Ramon Pastor

Vicepresident i Director General del negoci d’Impressió 3D Metalls i Director General del campus d’HP a Barcelona

Enric Sierra

MODERADOR
Director adjunt de La Vanguardia

Summit ’22

En aquesta edició del Summit volem apostar per analitzar quins aspectes són claus per assolir l’excel·lència comercial de Barcelona, amb la finalitat de fer de “Barcelona, la millor botiga del món”.

Summit ’21

En aquesta edició, l’entitat ha volgut escoltar les veus de diversos experts per consensuar el rol que ha de jugar el comerç en el procés de transformació de la ciutat de Barcelona

Summit ’19

Unes 200 personalitats del món econòmic i institucional han assistit avui al V Summit organitzat per Barcelona Oberta a El Molino, per a participar en el debat sobre com potenciar la capitalitat de la ciutat de Barcelona

Summit ’18

La Barcelona que volem ha d’aspirar a ser el millor lloc on viure, invertir i desenvolupar el talent i les idees. La Barcelona que volem ha de recuperar la confiança en el sector públic i en especial amb el nostre consistori

Summit ’17

El III Summit de Barcelona Oberta sota el títol “Col·laboració público-privada clau de l’èxit”, ha estat la plataforma des d’on els alcaldes han llançat avui el Manifest “Barcelona més que mai”, per a demanar pública i conjuntament que Barcelona sigui la ciutat escollida per l’Agència Europea de Medicaments.

Summit ’16

El II Summit organitzat per Barcelona Oberta ha reunit les principals veus polítiques, empresarials, institucionals, sindicals i acadèmiques per a debatre sobre el projecte de futur de la ciutat i defensa la unió del sector empresarial.

Summit ’15

Barcelona Oberta organitza el primer debat de comerç i turisme per a reflexionar i consensuar sobre com repartir els beneficis del ‘turisme de compres’ a tots els districtes de la ciutat.

Membres

Patrocinadors

Partners

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.