Summit ’19

Unes 200 personalitats del món econòmic i institucional han assistit avui al V Summit organitzat per Barcelona Oberta a El Molino, per a participar en el debat sobre com potenciar la capitalitat de la ciutat de Barcelona. En el discurs de cloenda, el president de l’entitat, Gabriel Jené, ha fet un clam públic a administracions, govern central, ajuntament, turisme de Barcelona, cambra de comerç, patronals, i a totes les organitzacions empresarials per a demanar un Pla Econòmic de ciutat que torni a posar a Barcelona en mode ON.

El president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, ha reclamat diàleg als polítics per superar els problemes actuals i ha reivindicat la gestió poc “business friendly” del Consistori.

Jaume Collboni, en el debat amb Enric Sierra, sots director de La Vanguardia, ha anunciat un increment de pressupost l’any 2020 per a la promoció de la ciutat, i ha manifestat que “no concep el progrés sense la col·laboració público-privada.”

Els Presidents de Foment, Josep Sánchez Llibre, i Pimec, Josep González, han encoratjat als polítics a fer el mateix que han aconseguit patronals i sindicats: “acord i diàleg”.

Membres

Patrocinadors

Partners

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.