VII Summit

Barcelona, la millor botiga del món

23 de novembre 2022
Auditori Cercle d’Economia. C/ Provença 298. 08008 Barcelona. 

El retail de Barcelona es troba en un moment de grans reptes i oportunitats. El centre ciutat ha patit una progressiva degradació arrel de la pandèmia, amb el conseqüent descens de visitants i residents, augment de robatoris, manca de neteja i seguretat. Els canvis en la mobilitat de les principals artèries i zones comercials de Barcelona tampoc han afavorit l’activitat econòmica o tingut en compte les necessitats dels veïns. 

En aquesta edició del Summit prèvia a les eleccions municipals de la ciutat volem apostar per analitzar quins aspectes són claus per assolir l’excel·lència comercial de Barcelona, amb la finalitat de fer de “Barcelona, la millor botiga del món”.

Ponents

Laureano Turienzo

ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DEL RETAIL
President

Daniel del Pozo

IDEALISTA
Managing Director

Mar Galtés 

TECH BARCELONA
Chief Corporate Development Officer

Eduardo Rivero

ASCANA
Soci fundador

Mar Alarcón 

SOCIAL CAR
Fundadora

Elena Damiá

BARCELONA+B, B LAB SPAIN
Directora

Enric Sierra

MODERADOR
Director adjunt de La Vanguardia

Summit ’21

En aquesta edició, l’entitat ha volgut escoltar les veus de diversos experts per consensuar el rol que ha de jugar el comerç en el procés de transformació de la ciutat de Barcelona

Summit ’19

Unes 200 personalitats del món econòmic i institucional han assistit avui al V Summit organitzat per Barcelona Oberta a El Molino, per a participar en el debat sobre com potenciar la capitalitat de la ciutat de Barcelona

Summit ’18

La Barcelona que volem ha d’aspirar a ser el millor lloc on viure, invertir i desenvolupar el talent i les idees. La Barcelona que volem ha de recuperar la confiança en el sector públic i en especial amb el nostre consistori

Summit ’17

El III Summit de Barcelona Oberta sota el títol “Col·laboració público-privada clau de l’èxit”, ha estat la plataforma des d’on els alcaldes han llançat avui el Manifest “Barcelona més que mai”, per a demanar pública i conjuntament que Barcelona sigui la ciutat escollida per l’Agència Europea de Medicaments.

Summit ’16

El II Summit organitzat per Barcelona Oberta ha reunit les principals veus polítiques, empresarials, institucionals, sindicals i acadèmiques per a debatre sobre el projecte de futur de la ciutat i defensa la unió del sector empresarial.

Summit ’15

Barcelona Oberta organitza el primer debat de comerç i turisme per a reflexionar i consensuar sobre com repartir els beneficis del ‘turisme de compres’ a tots els districtes de la ciutat.

Membres

Patrocinadors

Partners

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.