Summit ’21

En aquesta edició, l’entitat ha volgut escoltar les veus de diversos experts per consensuar el rol que ha de jugar el comerç en el procés de transformació de la ciutat de Barcelona. Conscients que el procés de transformació s’ha accelerat després de la pandèmia en termes de sostenibilitat, mobilitat i digitalització, l’organització d’aquest Summit rau en la necessitat d’articular tot aquest procés entorn de vies diàleg i consens, on el comerç sigui considerat un element clau per a l’èxit d’aquesta evolució.

Participants

Luis Lara

Retail

Sènior Advisor de KAPITA

Soci-Director de RETALENT

Dr. Alfonso Vegara

Urbanisme i ciutat

Doctor en planificació urbana i regional . Llicenciat en Arquitectura, Economía i Sociologia

Carlota bruna

Sostenibilitat

Activista i divulgadora mediambiental

Lluís Puerto

Mobilitat

President de la Comissió de Mobilitat de Col·legi d’Enginyers Industrials

Enric Sierra

Moderador

director adjunto de La Vanguardia

Jaume Collboni

Concejal – Consejo Municipal

Primer Teniente de alcaldía

Dirección del área – Área de Economía, Trabajo, Competitividad y Hacienda

Jordi Torrades

Director general de Comerç

Sota el concepte “Trobem-nos per escoltar” la sisena edició del Summit Barcelona Oberta torna a ser una realitat després de l’aturada de la pandèmia. En aquesta ocasió, volem escoltar les veus de diversos experts per consensuar el rol que ha de jugar el comerç en el procés de transformació de la ciutat de Barcelona.

Som conscients que el procés de transformació s’ha accelerat després de la pandèmia en termes de sostenibilitat, mobilitat i digitalització, però volem i creiem en la necessitat d’articular tot aquest procés -compartit en la seva essència- entorn d’un procés de diàleg i consens, on el comerç sigui considerat un element clau per a l’èxit d’aquesta transformació.

En definitiva, és temps d’escoltar i actuar per tant, a partir d’un consens real que doni resposta a les necessitats i preocupacions de totes les parts implicades en aquest nou model de ciutat.

Amb aquest esperit s’organitza aquest nou Summit, amb la finalitat que es converteixi en l’inici d’una nova etapa.

Membres

Patrocinadors

Partners

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.