Summit ’15

Barcelona Oberta organitza el primer debat de comerç i turisme per a reflexionar i consensuar sobre com repartir els beneficis del ‘turisme de compres’ a tots els districtes de la ciutat.

El president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, ha definit els grans temes que els preocupen i ha afirmat que aquests són extensius a totes les entitats membre de la Taula de Comerç de Barcelona.

Més d’un centenar de persones vinculades al comerç, el turisme i l’urbanisme comercial de la ciutat de Barcelona, ha assistit aquest matí a la primera jornada organitzada per l’entitat. Creada al juny de 2014, Barcelona Oberta manté ferm el compromís de promocionar internacionalment la ciutat i posicionar Barcelona com a ciutat de compres de referència mundial, aconseguint un equilibri entre els eixos comercials turístics i els eixos de proximitat de les trames urbanes de tota la ciutat.

La jornada ha comptat amb la inauguració oficial del M. Hble. Sr. Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, qui ha assenyalat que “des del govern estem completament d’acord amb el guió d’aquest acte i en la necessitat de reflexionar sobre les grans línies que han de reactivar l’ocupació, impulsar el progrés i incentivar l’emprenedoria en el sector de comerç.”

Acte seguit, la primera taula sobre “Comerç, Ocupació i Barcelona” ha estat protagonitzada per dues grans veus implicades en la història comercial a la ciutat. D’una banda, l’empresària Elvira Vázquez, directora general de El Molino i Medalla d’Honor de Barcelona l’any 2011 pel seu paper com a impulsora i inspiradora de la recuperació de El Molino i la revitalització de l’entorn del Paral·lel, ha posat en valor el paper de la microempresa com a generadora d’ocupació.

Membres

Patrocinadors

Partners

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.