Barcelona Oberta i SeQura tanquen un acord de col·laboració

5 de December de 2023

La Unió d’Eixos Comercials i Turístics, Barcelona Oberta, ha signat un acord de col·laboració amb SeQura per a oferir la solució de pagaments flexibles als establiments dels seus eixos comercials.

Aquest acord ofereix la possibilitat als comerços associats als principals eixos comercials i turístics de la ciutat, d’incrementar la conversió en vendes i millorar l’experiència de compra.

Barcelona, a 5 de desembre de 2023.- La signatura de l’acord de col·laboració realitzada per David Bäckström, CEO i fundador de SeQura i Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta suposa una oportunitat única d’incrementar la conversió de vendes per als comerços.

L’objectiu principal d’aquesta col·laboració és el d’oferir una solució de pagaments flexibles BNPL (Buy Now Pay Later) als establiments dels 21 eixos comercials associats a Barcelona Oberta. La incorporació d’aquest mètode de pagament contribueix a l’augment de les vendes, així com de l’import del tiquet mig, la freqüència de compra i l’atracció de nous clients. Als consumidors aquest tipus de solucions els permeten gaudir d’experiències de compres úniques i còmodes, amb l’opció de “comprar ara i pagar després”, mitjançant finançament flexible de 3, 6 o 12 mesos.

Aquesta col·laboració és un pas més en l’aposta de Barcelona Oberta per una millora en l’experiència de compra que ofereixen els seus establiments associats i la consolidació de Barcelona com una ciutat amb una xarxa de comerços competitiva i de la màxima qualitat.

Per a SeQura aquest acord referma la seva presència a Barcelona, una ciutat que acull milions de visitants cada any i on el retail té un paper determinant per a l’economia. A més, aquesta col·laboració es produeix en un moment d’expansió crucial per a la companyia.

Més sobre SeQura

SeQura, és una empresa Fintech especialitzada en solucions de pagament revolucionàries. SeQura no només ofereix la possibilitat de fraccionar els pagaments, sinó que també millora l’experiència de compra, augmentant la taxa de conversió de vendes.

Amb una base de més de 5000 empreses col·laboradores i gairebé 2 milions d’usuaris satisfets, SeQura s’ha establert com una de les Fintech més respectades del sector.

Per a obtenir més informació sobre SeQura i explorar els seus serveis: https://www.sequra.com/es.

Més sobre Barcelona Oberta

Barcelona Oberta és la unió de 21 eixos comercials turístics que comparteixen una visió del paper econòmic i social del retail de la ciutat, i representen el turisme de compres. Formen part de Barcelona Oberta:

Agrupació de comerciants i industrials de Barceloneta – ACIB

Associació comerciants del carrer Pelai Centre i Rodalies

Associació Rambla Catalunya i Travessers

Associació Amics del Passeig de Gràcia

Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i Plaça Catalunya

Associació de comerciants Born Comerç

Associació comerciants Gaudí Shopping

Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial

Associació de Comerciants l’Illa Diagonal

Associació Diagonal Barcelona

Associació Front Marítim Barceloneta

Centre Comercial Arenas

Centre Comercial Diagonal Mar

Centre Comercial Westfield Glòries

Eix Comercial Sagrada Família

El Corte Inglés

Federació d’associacions de Barnacentre

Porxos del Port

Encants Sant Antoni

Som Sant Antoni 

Xarxa de Comerç Divers de Barcelona

Barcelona's commerce's news

Members

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.