Barcelona Oberta selecciona Herexnow com partner de ludificació per als comerços dels seus 23 eixos

21 de October de 2022

Aquesta aposta de l’associació Barcelona Oberta per Herexnow respon a la voluntat de l’entitat de contribuir a atreure més tràfic presencial als establiments associats.

La pandèmia ha ocasionat un canvi d’hàbits en els consumidors, deixant el centre de Barcelona principalment, amb menys gent als seus carrers. La creixent oferta en línia i el teletreball, serien alguns dels factors d’aquest canvi de comportament. Ara bé, també és cert que, en el context actual, s’ha despertat l’interès de la gent per viure experiències, per passar-lo bé i per gaudir més dels moments, i si pot ser en companyia millor.

Herexnow és una start up que permet transformar una experiència del món real en una altra més entretinguda i gratificant per al visitant, i alhora, ofereix una eina de màrqueting accionable i mesurable per a un eix o un establiment comercial, aportant-li dades dels usuaris que visiten la zona, la qual cosa suposa també una oportunitat de fidelització. Es tracta d’una app que dissenya rutes i introdueix accions en elles perquè els visitants passin una estona divertida en parella, família o amb amics.

En aquest sentit, Herexnow va col·laborar amb Porxos del Port en la creació d’una ruta de tapes per 9 restaurants per a degustar la tapa que cadascun d’ells té preparada. Els usuaris que completaven el repte i registraven la seva activitat en l’app rebien un premi. La majoria dels usuaris que s’havien descarregat l’app i apuntat a la ruta, havien efectuat almenys una consumició (58%) i la resta, el 42%, havien consumit més d’una vegada o completat la ruta.

Aquest tipus d’iniciatives són molt ben valorades per la gent, i suposen un valor afegit a l’hora de triar i programar les activitats. Per als establiments és un canal més de captació i atracció de nous visitants, alhora que una via per a engrossir les seves bases de dades de clients.

La unió d’eixos comercials i turístics, Barcelona Oberta, aposta per aquelles iniciatives com la de Herexnow, amb la finalitat de contribuir a la promoció i dinamització del centre de la ciutat, per a recuperar visites de residents.

Barcelona's commerce's news

Members

Sponsors

This site is registered on wpml.org as a development site.