Barcelona Oberta i MAPFRE tanquen un acord de col·laboració

28 d'octubre de 2022

La Unió d’Eixos Comercials i Turístics, Barcelona Oberta, ha signat un acord de col·laboració amb MAPFRE per al desenvolupament d’un conjunt d’accions de formació, assessorament i promoció per als negocis dels eixos comercials associats a l’entitat.

Les 71 oficines de què disposa MAPFRE a Barcelona s’integraran als eixos comercials de Barcelona Oberta.

La signatura de l’acord de col·laboració s’ha dut a terme a les oficines centrals de MAPFRE a Barcelona per Javier Solís Montalvá, Director Territorial de Barcelona, ​​i per Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta. Les dues entitats assenyalen com a objectiu principal d’aquesta col·laboració contribuir a la professionalització del sector comercial a través de la formació i l’assessorament en diferents temes d’interès per als negocis dels eixos comercials associats a Barcelona Oberta.

En aquest sentit, MAPFRE tindrà presència als esdeveniments que organitzi Barcelona Oberta i posarà a disposició de l’entitat alguns espais per a la realització de les activitats pròpies de l’associació, com ara la Sala de Juntes de l’oficina MAPFRE Espai PIME, o les sales de negoci i l’espai de coworking. Així mateix, MAPFRE podrà impartir alguna formació empresarial d’interès per als associats i oferirà assessorament especialitzat en matèria d’assegurances.

Per a Barcelona Oberta aquesta col·laboració amb MAPFRE significa reafirmar la seva aposta per la qualitat i per la professionalització dels establiments associats, amb el compromís de fer de Barcelona una ciutat comercialment més competitiva.

Per a MAPFRE, aquest acord s’emmarca en la seva estratègia de fomentar el desenvolupament de convenis i aliances que reforcin el compromís amb els autònoms, oferint un assessorament especialitzat i personalitzat a aquest col·lectiu.

Més sobre MAPFRE

MAPFRE compta amb 71 oficines a Barcelona i és l’asseguradora de referència al mercat espanyol, líder en el negoci d’Automòbils, Llar i Empreses, entre altres rams, amb més de 7 milions de clients, prop de 11.000 empleats a Espanya i al voltant de 3.000 oficines distribuïdes per tot el territori, on ofereix assessorament personalitzat als seus clients.

Més sobre Barcelona Oberta

Barcelona Oberta és la unió de 23 eixos comercials turístics que comparteixen una visió del paper econòmic i social del retail de la ciutat, i representen el turisme de compres. Formen part de Barcelona Oberta:

Agrupació de comerciants i industrials de Barceloneta – ACIB

Associació comerciants del carrer Pelai Centre i Rodalies

Associació Rambla Catalunya i Travessers

Associació Amics del Passeig de Gràcia

Associació Fundació El Molino FEM

Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i Plaça Catalunya

Associació de comerciants Born Comerç

Associació comerciants Gaudí Shopping

Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial

Associació de Comerciants l’Illa Diagonal

Associació Diagonal Barcelona

Associació de Comerciants FEM Raval

Associació Front Marítim Barceloneta

Centre Comercial Arenas

Centre Comercial Diagonal Mar

Centre Comercial Westfield Glòries

Eix Comercial Sagrada Família

El Corte Inglés

Federació d’associacions de Barnacentre

Porxos del Port

Sant Antoni Encants

Unió de comerciants Som Sant Antoni 

Xarxa de Comerç Divers de Barcelona

L’actualitat del comerç de Barcelona

Membres

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.