Barcelona Oberta i Banc Sabadell tanquen un acord de col·laboració

10 de maig de 2024

La Unió d’Eixos Comercials i Turístics, Barcelona Oberta, ha signat un acord de col·laboració amb Banc Sabadell per posar a disposició de l’associació la seva oferta de solucions financeres.

Barcelona, a 8 de maig de 2024.- La signatura de l’acord de col·laboració entre Barcelona Oberta i Banc Sabadell és un pas endavant en l’estratègia de teixir aliances que des de fa un temps està impulsant l’entitat comercial en el territori, amb els principals sectors de referència de la ciutat.

Ambdós entitats han signat un conveni específic de col·laboració pel qual el Banc Sabadell ofereix als eixos adherits a Barcelona Oberta una àmplia oferta de solucions financeres adreçades a col·lectius professionals i, per la seva banda, Barcelona Oberta difondrà entre els seus membres associats aquests serveis donant visibilitat a l’entitat financera.

Aquest acord és una mostra del compromís per part de Barcelona Oberta per oferir als seus associats i empleats l’accés a una àmplia varietat d’eines i vies d’ajuda de consolidació dels seus negocis. A més, l’entitat comercial de referència a Barcelona, suma amb aquest conveni un acord de col·laboració amb un partner estratègic al territori. “Estem molt contents de comptar amb un partner financer com és Banc Sabadell perquè estem convençuts que ens oferirà el millor acompanyament en un moment molt positiu per al retail de Barcelona” afirma Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta.

Per a Banc Sabadell aquest conveni referma la seva posició com a col·laborador en un sector clau que té un impacte directe en el creixement i desenvolupament econòmic de la ciutat. “Aquest acord és una mostra més del nostre compromís en donar suport i acompanyar a les empreses i negocis posant a la seva disposició tota la nostra amplia oferta de solucions financeres”.

L’actualitat del comerç de Barcelona

Membres

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.