Relleu a la direcció general de Barcelona Oberta

16 de novembre de 2023

  • La Junta Directiva de Barcelona Oberta ha nomenat directora general a Elvira Garcia, i la fins ara directora general, Nuria Paricio, seguirà com a directora institucional amb funcions d’assessorament a la Presidència i a la Direcció General.
  • Elvira Garcia havia estat fins ara responsable de comunicació de Barcelona Oberta i compta amb dues dècades d’experiència en el sector retail.

Barcelona, 16 de novembre de 2023.- Barcelona Oberta, la unió d’eixos comercials i actors privats que representen el turisme de compres a la ciutat, comunica el nomenament d’Elvira Garcia com a nova directora general, succeint a Nuria Paricio, qui assumirà el càrrec de directora institucional, amb les responsabilitats d’assessorament a la Presidència i a la nova Direcció General.

Elvira Garcia aporta més de dues dècades d’experiència en el sector retail, així com un profund coneixement de Barcelona Oberta, ja que des de la fundació de l’organització ha desenvolupat el càrrec de responsable de comunicació. La seva trajectòria i visió estratègica seran pilars fonamentals per a seguir abordant la missió de Barcelona Oberta i continuar el llegat de Nuria Paricio, qui ha ocupat el càrrec de directora general de l’entitat des de la seva fundació, l’any 2014.

La nova directora general, Elvira Garcia, va expressar el seu entusiasme en assumir aquest càrrec: “és tot un honor i un gran repte continuar la feina excepcional que ha dut a terme la Nuria Paricio fins ara, com a directora general. Amb el suport del nostre valuós equip i de la Junta Directiva, juntament amb la col·laboració dels nostres socis comercials i actors privats, seguirem el compromís de col·laborar en la millora de Barcelona des d’un punt de vista d’excel·lència comercial i projecció internacional”.

Aquests nou primers anys de vida amb Nuria Paricio al capdavant com a directora general, l’entitat ha assolit un posicionament destacat dins del món associatiu, des del qual la nova direcció continuarà treballant per fomentar el desenvolupament del comerç de la ciutat. D’aquesta manera, l’entitat vol seguir contribuint activament en el procés de transformació de Barcelona en una urbs més integradora, equilibrada, cosmopolita i oberta des de la seva perspectiva comercial.

Barcelona Oberta reafirma així el seu compromís amb la professionalització, el consens, l’experiència i la innovació i el seu paper fonamental en la defensa de temes essencials per al comerç de la ciutat, com ara la seguretat, l’accessibilitat, la mobilitat, la sostenibilitat, la promoció i la digitalització.

Sobre Barcelona Oberta

Barcelona Oberta és una associació que reuneix els principals eixos comercials turístics i actors privats que comparteixen una visió del paper econòmic i social del retail de la ciutat i representen el turisme de compres.

La seva missió és construir un model comercial transformador que reforci la reputació de Barcelona a nivell local i internacional. Barcelona Oberta s’esforça per ser el referent del comerç sostenible i de qualitat a Barcelona, promovent valors com el consens, la professionalització, l’experiència, la sostenibilitat, la unitat i l’obertura a les oportunitats i a la societat.

Son membres de Barcelona Oberta:

ACIB Barceloneta

Pelai Centre i Rodalies

Associació Rambla Catalunya i Travessers

Associació del Passeig de Gràcia

Amics de la Rambla

Born Comerç

Gaudí Shopping

Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial

Associació de Comerciants l’Illa Diagonal

Diagonal Boulevard

Front Marítim Barceloneta

Arenas Centre Comercial

Diagonal Mar

Westfield Glòries

L’Eix Comercial Sagrada Família

El Corte Inglés

Federació d’associacions de Barnacentre

Porxos del Port

Encants Sant Antoni

Unió de comerciants Som Sant Antoni 

Xarxa de Comerç Divers de Barcelona

Més informació:www.barcelonaoberta.cat i a Twitter, Instagram i Linkedin

L’actualitat del comerç de Barcelona

Membres

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.