Via Laietana s’incorpora a Barcelona Oberta

3 de juny de 2024

La Junta de Barcelona Oberta reunida en assemblea general ratifica la incorporació de Via Laietana com a nou eix comercial membre de l’entitat.

La Unió d’Eixos Comercials i Turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, celebra la seva assemblea general amb la incorporació de l’eix comercial de Via Laietana. L’adhesió d’aquesta emblemàtica artèria comercial i cultural de la ciutat, coincideix amb la finalització de les obres en el tram de dalt del carrer, i l’arribada de nous operadors a la zona.

La voluntat de l’associació de veïns i comerciants de la Via Laietana és revitalitzar la zona per a convertir-la en una avinguda amigable i transitable per a veïns, residents de Barcelona i visitants d’arreu. La seva nova morfologia realça el Palau de la Música com a centre neuràlgic de la via i permet estar més a prop dels vianants gràcies a la inauguració d’una nova botiga a peu de carrer, i convida a nous i existents operadors a formar-ne part, aprofitant el canvi econòmic i social que s’hi està produint arrel de la seva reforma.

Segons Gabriel Jené, “ens fa molta il·lusió la recuperació de l’eix comercial Via Laietana com a membre de la nostra entitat, perquè d’una banda considerem que és una artèria clau de la ciutat i per l’altra, perquè suposa la reunificació del nostre territori comercial a Ciutat Vella, on comptem també amb Born, Porxos del Port, Barceloneta, Front Marítim, Barna Centre, Plaça Reial i Pelai.”

Com és habitual, durant l’assemblea ha tingut lloc també l’aprovació dels comptes anuals, memòria d’activitat 2023, aprovació de pressupost i presentació dels projectes per aquest 2024.

El president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, ha agraït la confiança i l’assistència a tots els membres i ha refermat el compromís de l’entitat de seguir treballant i col·laborant de forma público-privada en els grans reptes del comerç, com són l’ordenació, la mobilitat i la promoció de la ciutat.

L’actualitat del comerç de Barcelona

Membres

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.