Colau, Trias i Hereu demanen que Barcelona aculli l’EMA en el III Summit de Barcelona Oberta

17 de novembre de 2017

El III Summit de Barcelona Oberta sota el títol “Col·laboració público-privada clau de l’èxit”, ha estat la plataforma des d’on els alcaldes Colau, Trias i Hereu han llançat avui el Manifest “Barcelona més que mai”, per a demanar pública i conjuntament que Barcelona sigui la ciutat escollida per l’Agència Europea de Medicaments.

Barcelona, a 17 de novembre de 2017.-Tres dies abans de la decisió del Consell d’Europa sobre on anirà l’Agència Europea de Medicaments (EMA), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (BComú), i els seus dos predecessors, Xavier Trias (PDeCAT) i Jordi Hereu (PSC), han demanat conjuntament el suport d’Europa per la candidatura de Barcelona.

El III Summit de Barcelona Oberta dedicat a debatre sobre la col·laboració entre els sectors públic i privat, ha estat l’escenari triat per l’alcaldessa Colau per a llançar aquest manifest conjunt a Catalunya, Espanya i al món, qui ha agraït públicament la flexibilitat a Barcelona Oberta per poder llançar aquest missatge i ha aprofitat també per felicitar al sector privat per tota la feina que està duent a terme.

Al llarg de tot el matí, primer de la mà del Dr. Oriol Amat, catedràtic d’economia i després, en una taula rodona on han participat diferents responsables del sector privat (Barcelona Global, Turisme de Barcelona, La Fira de Barcelona, Barcelona Activa i Liverpool Bid Company), s’ha posat de manifest la imperiosa necessitat de treballar per recobrar l’essència de Barcelona, per transmetre en tot moment la imatge de normalitat a la ciutat, i per llaurar ara el terreny que ens permeti collir els èxits demà.

Com a conclusions d’aquest sumit, el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, ha destacat que “en el context actual necessitem més col·laboració público-privada per assolir la màxima eficiència i excel·lència, no demonitzar sector privat ni sector públic, sinó apostar pel sector públic-privat.”

L’actualitat del comerç de Barcelona

Membres

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.