Barcelona Oberta junt a la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona estrenen el segon cicle de la sèrie de podcasts “El comerç també és digital”

21 de juny de 2022

  • De la mà de la periodista, Carmen Cortés, coneixerem els casos de digitalització de quatre marques de retail de la ciutat: Ferreteria Bolibar, Grupo Sagardi, Idun i Raima.

Després de l’èxit de l’estrena de la primera sèrie de podcasts “El comerç és digital” el passat mes de gener, l’entitat Barcelona Oberta, amb el suport de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del HUB cambraDigital, han decidit treure una segona temporada. En aquest ocasió les entrevistes sobre digitalització corresponen a quatre empreses de retail que tenen presència als eixos comercials de Barcelona Oberta, com el Born, Rambla Catalunya, Barnacentre i l’Eix Sagrada Família.

A cadascuna d’aquestes càpsules, i de la mà de la periodista Carmen Cortés, periodista de Betevé, s’abordaran les experiències en diferents processos de digitalització de marques reconegudes en les categories de restauració, bricolatge, bellesa i papereria. A través d’entrevistes als seus propietaris i gerents, l’entitat Barcelona Oberta vol donar a conèixer casos reals de transformació digital de comerços de la ciutat.

Amb una durada d’aproximadament quinze minuts, les càpsules audiovisuals acolliran cada dimecres un nou protagonista que compartirà els desafiaments dels seus negocis amb clau digital. Bruna Bolibar, gerent de Ferreteria Bolibar, compartirà la seva experiència amb “La digitalització d’un comerç emblemàtic i familiar”; Juan Carlos Arriaga, cap de màrqueting i comunicació de Sagardi ens explicarà el repte de “Com digitalitzar la singularitat d’una experiència gastronòmica”; Loli Iborra, administradora a Idun, Bienestar y Belleza, ens parlarà de “La digitalització com a eina de professionalització”; i finalment, Núria Raja i Nil Muntané, gerent i director de màrqueting de la coneguda papereria Raima ens explicaran com: “La papereria més gran d’Europa, també és digital”.

El conjunt d’aquesta sèrie “El comerç també és digital” inclou la primera temporada, amb les entrevistes a La Mallorquina, Cottet, Veritas i Aragaza, totes elles marques singulars dels eixos comercials de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, Barcelona Oberta vol contribuir a millorar i potenciar la transformació digital del comerç de Barcelona, per situar-la a l’alçada de les principals ciutats del shopping mundial.

La sèrie de podcasts es pot escoltar en línia als canals de YouTube i de Spotify de Barcelona Oberta i de la Cambra de Barcelona, a través del web cambradigital.cat.

Més sobre Barcelona Oberta

Barcelona Oberta és la unió de 23 eixos comercials turístics que comparteixen una visió del paper econòmic i social del retail de la ciutat, i representen el turisme de compres. Formen part de Barcelona Oberta:

Agrupació de comerciants i industrials de Barceloneta – ACIB

Associació comerciants del carrer Pelai Centre i Rodalies

Associació Rambla Catalunya i Travessers

Associació Amics del Passeig de Gràcia

Associació Fundació El Molino FEM

Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i Plaça Catalunya

Associació de comerciants Born Comerç

Associació comerciants Gaudí Shopping

Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial

Associació de Comerciants l’Illa Diagonal

Diagonal Boulevard

Associació de Comerciants FEM Raval

Associació Front Marítim Barceloneta

Centre Comercial Les Arenes

Diagonal Mar Centre Comercial

El Corte Inglés

L’Eix Comercial Sagrada Família

Federació d’associacions de Barna Centre

Porxos del Port

Sant Antoni Encants

Unió de comerciants Som Sant Antoni 

Westfield Glòries

Xarxa de Comerç Divers de Barcelona

Sobre la Cambra de Comerç de Barcelona

La Cambra de Comerç de Barcelona ofereix serveis transversals tot contribuint al desenvolupament econòmic i empresarial del conjunt del teixit productiu. La corporació estableix com a full de ruta el projecte Catalunya 2030/40, el qual té com a objectiu construir un nou model econòmic que contribueixi a dibuixar una Catalunya més internacionalitzada, socialment responsable, ambientalment sostenible i d’alt valor afegit.

L’actualitat del comerç de Barcelona

Membres

Patrocinadors

This site is registered on wpml.org as a development site.